Košarica prazna

V nakupovalni košarici ni artiklov.

Znesek: 0,00 €

Nakup

Postopek nakupa

Uporabnik lahko v spletni trgovini prebrska spletni katalog izdelkov in si podrobneje ogleda izdelke. Pri tem lahko uporablja različne filtre za čim hitrejšo najdbo željenih izdelkov. Filtri so v glavnem meniju in nato še na levi strani. Prav tako si uporabnik lahko pomaga z iskalnikom ključnih besed, ki se nahaja zgoraj na sredini.

Ko uporabnik najde izdelek, ki ga želi naročiti klikne ikono "Košarica" ob izdelku. Izdelek je bil s klikom dodan v KOŠARICO.

Uporabnik se nato lahko odloči, da s klikom na "Nadaljujte z naročilom" nadaljuje z ogledi izdelkov ali pa s klikom na "Košarica" v KOŠARICI pregleda do tedaj izbrane izdelke.

Zgoraj desno v "Moja košarica" ali pa skrajno desno v "Košarica" v glavnem meniju, lahko uporabnik spremlja, katere in koliko izdelkov ima trenutno v njej.

Ko uporabnik zaključi ogled spletne trgovine in želi zaključiti nakup, so koraki procesa nakupa naslednji:

1. KOŠARICA:

1.1.  tukaj lahko uporabnik poljubno spreminja količine izbranih izdelkov. Izbrane izdelke lahko tudi izloči iz KOŠARICE s klikom na X (skrajno desno v vrstici ob izdelku). Za ponovni izračun skupnega zneska je potem potrebno klikniti na "Posodobi košarico".

1.2.  uporabnik lahko, v kolikor ne bi želel nadaljevati z nakupom, izprazni celotno KOŠARICO s klikom na "Izprazni košarico".

1.3.  uporabnik lahko tudi nadaljuje z nakupom tako, da klikne na "Nadaljujte z nakupi" ali pa na katerikoli zavihek na glavnem meniju.

1.4.  če ima uporabnik na voljo veljavno KODO ZA POPUST, jo mora pred zaključkom nakupa vpisati v za to določeno polje in klikniti na "Uporabi kupon". To lahko stori le kot registriran kupec.

1.5.  nato uporabnik nadaljuje z postopkom s klikom na "Zaključi nakup".

2. BLAGAJNA:

2.1.  PRIJAVA KUPCA: uporabnik lahko izbira med tem, da bo naročilo izvedel kot gost oziroma, da se prijavi kot kupec (registrira, če še ni) in naročilo izvede prijavljen kot registrirani kupec.

2.2.  PODATKI RAČUNA:

2.2.1.    uporabnik Izbere potrebne podatke za račun iz seznama ali pa vnese nove podatke za račun. V kolikor nakupuje kot gost mora izpolniti vsa obvezna polja označena z zvezdico.

2.2.2.    izbere ali bo dostava izdelkov na enak naslov, kot je naslov za račun ali pa izbere dostavo na drug naslov.

2.3.  NASLOV ZA DOSTAVO: zavihek se odpre le v primeru, da je uporabnik pri "Podatki računa" izbral dostavo na drug naslov. Podatke za dostavo lahko izbere iz seznama ali pa vnese nove podatke za dostavo.

2.4.  NAČIN DOSTAVE: v kolikor se dostava obračuna, se v tem zavihku prikaže znesek dostave.

2.5.  NAČIN PLAČILA: s klikom na krogec pred eno izmed možnosti plačila oziroma na samo možnost plačila, določi uporabnik način plačila. Možnosti so:

2.5.1.    Plačilo po predračunu/ponudbi (vsi potrebni podatki se uporabniku že izpišejo ob kliku na to možnost. Podatki so tudi na samem predračunu/ponudbi, ki ga uporabnik dobi ob zaključku nakupa).

2.5.2.    Plačilo po povzetju.

2.6.  PREGLED NAROČILA: uporabnik tukaj še enkrat preveri celotno vsebino naročila, preveri cene in količine naročenih izdelkov ter znesek za plačilo. Na desni strani pa lahko preveri tudi postopek naročila (podatke na računu, naslov dostave, način dostave in način plačila). Uporabnik ima v primeru, da želi pred zaključkom naročila karkoli spremeniti oziroma popraviti, naslednje možnosti:

2.6.1.    narediti spremembo v katerem koli koraku "Postopka naročila" (na desni strani ekrana) s klikom na "Spremeni".

2.6.2.    dopolniti košarico s klikom na "Dopolnite v košarici" (spodaj levo na ekranu). Uporabnik se vrne na korak 1 (Košarica).

2.6.3.    uporabnik se lahko vrne na nakupovanje s klikom na katerokoli zavihek v glavnem meniju spletne trgovine in nadaljuje nakup.

Ko uporabnik vse še enkrat preveri in je vse v redu, s klikom na "Zaključi naročilo" odda naročilo.

2.7.  VAŠE NAROČILO JE BILO SPREJETO: Nakup je potrjen, Izpiše se uporabnikova številka naročila. Uporabnik lahko tudi natisne naročilo, vse informacije o naročilu prejme na vpisan e-poštni naslov.