Košarica prazna

V nakupovalni košarici ni artiklov.

Znesek: 0,00 €

Terezia Black garlic - črni česen, 30 kapsul

Več pogledov

Terezia Black garlic - črni česen, 30 kapsul

Dobavljivost: Na zalogi

Črni česen je inovativno prehransko dopolnilo, ki ima posebno vlogo v tradicionalnem zdravilstvu. Njegove pozitivne učinke so v centralni Aziji poznali in uporabljali že pred 6000 leti.
• ima močan antioksidativni učinek
• pomaga pri vzdrževanju normalne ravni holesterola in lipidov v krvi

Special Price 12,68 €


Cena: 16,90 €


Terezia Black garlic je PREHRANSKO DOPOLNILO.


Črni česen je inovativno prehransko dopolnilo, ki ima posebno vlogo v tradicionalnem zdravilstvu. Njegove pozitivne učinke so v centralni Aziji poznali in uporabljali že pred 6000 leti.


Črni česen je pripravljen iz navadnega česna (Allium sativum), ki je v fermentirani obliki. Proces fermentacije česna poteka pri natančno določenih pogojih in natančno določen čas. Le previlno določeni pogoji pripomorejo k nastanku visoko kvalitetnega izvlečka in nastanka prave črne barve česna.


Črni česen je prehransko dopolnilo, ki omogoča, da izkoristite dobrodejne učinke črnega česna brez neprijetnega vonja in okusa.


100% naravno prehransko dopolnilo je primerno tudi za ljudi s celiakijo.


Česen (Allium sativum)
• pomaga pri vzdrževanju normalne ravni holesterola in lipidov (maščob) v krvi
• podpira zdravo delovanje srčno-žilnega sistema
• pomaga zmanjšati občutek težkih nog
• prispeva h krepitvi imunskega sistema


Sestavine izdelka na 1 kapsulo:
• 500mg sušenega fermentiranega (črnega) česna (Allium sativum) v prahu


7 kg svežega belega česna je enako 1 kg posušenega fermentiranega črnega česna. Vsebina 1 kapsule je enaka 1 stroka svežega česna.


Sestavine: posušen fermentiran (črni) česen, želatinasta kapsula (ovojnica).


Pakiranje: 30 kapsul.
Zadošča za: 30 dni.


Priporočena dnevna količina oziroma odmerek: 1 kapsulo na dan pred obrokom z vodo. Kapsulo lahko tudi odprete in vsebino stresete v hrano ali vodo ter tako zaužijete. Po potrebi se lahko uživa tudi daljše obdobje.


Obvestilo: Izdelek je prehransko dopolnilo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Kapsulo zaužijte takoj potem, ko ste jo vzeli iz varovalnega ovitka – blistra. Proizvajalec opozarja, da izdelek ne uporabljate v primeru znane preobčutljivosti na katero koli sestavino. Izdelek ni primeren za otroke do 3 let.
Opozorila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem mestu pri temperaturi do 25°C.


Proizvajalec: TEREZIA COMPANY s.r.o., Češka.

sladkor_in_holesterol